jälleenmyyjät, näyttelyt

skylark miniatures -tuotteita saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:

 

Atelier Tea O Rama, Helsinki

Atelier Tea O Raman valikoimissa on vaihteleva lajitelma 1:6 -koon huonekaluja ja piensisustustuotteita. Kurkkaa heidän Etsy -kauppa tästä, lisäksi voit hankkia heiltä Phicen -nukkeja täältä Näiden lisäksi tuotteita voi nähdä ja ostaa livenä myös nukke- ja miniharrastajien tapahtumissa.

 

DollLandia / Kukkasen Puoti, Joutsa

Ihastele 1:6 -koon roomboxeja Nukkekotikylässä, nauti kahvit ja leivonnaiset Nukkekahvilassa ja samalla voit ostaa täydennyksiä omaan harrastukseen myymälän puolelta. DollLandian valikoimissa on vaihteleva lajitelma skylark miniaturesin 1:6 -koon huonekaluja ja piensisustustuotteita.

Osoite Länsitie 8, 19650 Joutsa

Avoinna ti-pe 11-18, la-su 11-16, ma suljettu

Lisätietoja DollLandian sivuilta

 

Mukana seuraavissa näyttelyissä:

2024 DollLandian Nukkekotikylä, Joutsa

Nukkekotikylässä on useita erilaisia roomboxeja koossa 1:6 ja olen rakentanut sinne yhden boxin, jossa olen hyödyntänyt kierräysmateriaaleja ja kokeillut uusia materiaaleja. Näyttely on pysyvä näyttely.

 

2023 Naivismin Talvi -näyttely, Iittala 

Näyttelyn osana esiteltiin miniatyyrirakentamista ja nukkekotiharrastamista ja osallistuin näyttelyyn omaksi iloksi tuunamallani Lundby -nukketalolla (1:16 -koko). Talo on ensimmäiseni, joten siinä on kokeiltu paljon erilaisia kotoa löytyviä kierrätysmateriaaleja.